Adviser group

U V J E T I  K U P N J E

 1. Ovi uvjeti se odnose na prodaju proizvoda objavljenih na Internetskoj stranici www.bozicni-poklon.com. Korištenjem ovih internetski stranica Korisnik stranice www.bozicni-poklon.com  / Kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima poslovanja i uvjetima kupnje. Smatra se da se narudžbom i u cijelosti prihvaćaju Opći uvjeti poslovanja i uvjeti kupnje. Korištenjem ovih Internetskih stranica Korisnik potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima poslovanja i korištenja. Nositelj svih prava na Internet stranici www.bozicni-poklon.com je trgovačko društvo Adviser group d.o.o.
 2. Uvjeti korištenja propisuju uvjete i pravila za Korisnike i odnose se na korištenje Internetske stranice www.bozicni-poklon.com. Korištenjem Internetske stranice Korisnici iskazuju da se slažu s Općim uvjetima poslovanja i korištenja te pristaju na korištenje Internetske stranice www.bozicni-poklon.com u skladu s njima. Korisnike upućujemo da se prije same kupovine upoznaju s ovim Uvjetima te iste redovito provjeravaju kako bi bili upoznati sa svim pravima i obvezama.
 3. Pravo korištenja Internetske stranice osobno je pravo Korisnika i ne može se ni na koji način prenositi na druge fizičke ili pravne osobe niti je bilo koji korisnik ovlašten prijavljivati druge fizičke ili pravne osobe.
 4. Ugovor o kupoprodaji proizvoda između Kupca i Prodavatelja zaključen je trenutkom narudžbe proizvoda.
 5. Kupac može biti samo punoljetna i poslovno sposobna osoba. Ugovor u ime i za račun maloljetnika i potpuno poslovno nesposobne osobe mogu zaključiti njihovi zakonski zastupnici ili skrbnici, a djelomično poslovno sposobne osobe ugovor mogu zaključiti samo uz suglasnost njihovog zakonskog zastupnika ili skrbnika. Za postupanje suprotno ovoj odredbi Prodavatelj ne snosi nikakvu odgovornost.
 6. Korisnik je osobno odgovoran za zaštitu povjerljivosti zaporki, na mjestima gdje one kao takve postoje. Korisnik je dužan dati točne, potpune i važeće osobne podatke prilikom ispunjavanja podataka za dostavu. Postupanje suprotno tome, ovlašćuje Prodavatelja da uskrati takvom Korisniku pristup ili ostvarenje svih i dijela usluga koje nudi www.bozicni-poklon.com.
 7. Korisnik je upoznat sa činjenicom da ponekad dolazi do prekida usluga ili do događaja koji su izvan kontrole tvrtke Adviser group d.o.o. te prihvaća da tvrtka Adviser group d.o.o. nije odgovorna za bilo kakav gubitak podataka do kojeg može doći za vrijeme prijenosa informacija na Internetu. Korisnik se slaže i prihvaća da pristup Internetskim stanicama ponekad može biti u prekidu, privremeno nedostupan ili isključen.
 8. Tvrtka Adviser group d.o.o. zadržava pravo u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave, ako to smatra potrebnim, ukinuti ili izmijeniti sadržaj Općih uvjeta poslovanja, asortimana proizvoda, cijene proizvoda ili sadržaja Internetske stranice www.bozicni-poklon.com. Stoga su Korisnici dužni prije svakog korištenja Internetske stranice www.bozicni-poklon.com pregledati sadržaj Općih uvjeta poslovanja. Suprotno postupanje oslobađa Prodavatelja bilo kakve odgovornosti. Navedene promjene stupaju na snagu objavom na www.bozicni-poklon.com.
 9. Korištenje ove Internetske stranice www.bozicni-poklon.com isključivo je na odgovornost Korisnika. Prodavatelj se oslobađa od svake odgovornosti za štetu koja je mogla nastati prilikom posjete Internetskoj stranici www.bozicni-poklon.com uslijed protupravnih radnji trećih osoba, računalnih virusa, prekidom u komunikacijskoj liniji, neovlaštenim pristupom, neprikladnim ponašanjem, nemarom i slično te drugih slučajeva za koje nije odgovoran Prodavatelj. Prodavatelj je oslobođen svake odgovornosti u slučaju nastanka okolnosti koje onemogućavaju korištenje www.bozicni-poklon.com Internetske stranice. Uvjeti ovog poglavlja odnose se na cjelokupni sadržaj Internetske stranice www.bozicni-poklon.com.
 10. Prodavatelj se u potpunosti odriče bilo kakve odgovornosti za točnost i/ili potpunost svih informacija i sadržaja koje se nalaze na www.bozicni-poklon.com Internetskoj stranici. www.bozicni-poklon.com zadržava pravo pogreške u opisu i slici proizvoda postavljene prema informacijama proizvođača. Svi sadržaji ostavljeni na Internetskoj stranici postavljeni su kako bi kupcu olakšali izbor prilikom kupovine. Za nenamjerne pogreške ne odgovaramo.
 11. www.bozicni-poklon.com sve materijalne, fotografije i tekst postavlja na web stranicu u dobroj namjeri kako bi kupucu olakšali odabir prilikom kupovine. www.bozicni-poklon.com ne jamči da fotografije proizvoda u potpunosti odgovaraju izgledu samog proizvoda. Za moguće nenamjerne greške kod opisa proizvoda ne odgovaramo. Moguće su razlike stvarnog proizvoda i fotografije proizvoda te opisanog proizvoda na ovim stranicama, ukoliko proizvođač izmijeni neku od karakteristika ili sadržaj proizvoda Svi opisi se redovito i detaljno provjeravaju.
 12. Na uvjete poslovanja primjenjuje se Zakon o zaštiti potrošača (NN 4114, 110/15, 14/19).
 13. Informacije o trgovačkom društvu:

Adviser group d.o.o.

Dankovečka 48, 10 000 Zagreb,

e-mail: info@adviser-group.hr

OIB: 14659862131

Temeljni kapital: 50.000,00 kn

Članovi uprave: Iris Gregić, Stipe Gregić

Značenje izraza navedenih u ovim Općim uvjetima:

 • Prodavatelj – trgovačko društvo Adviser group d.o.o., Dankovečka 48, 10 000 Zagreb
 • www.bozicni-poklon.com – web stranica u vlasništvu Prodavatelja
 • Kupac – svaka osoba koja je nakon pregleda i odabira proizvoda ili usluga izvršila registraciju svojih podataka i naručila proizvod ili uslugu
 • Korisnik www.bozicni-poklon.com – svaka nosoba koja web stranicu www.bozicni-poklon.com koristi u svrhu ostvarivanja kupnje proizvoda oglašen na istoj ili dobivanje informacija o pojedinom proizvodu
 • Korištenje www.bozicni-poklon.com – pristup stranici www.bozicni-poklon.comm radi dobivanja informacija o sadržaju iste i//ili ostvarivanja web trgovine
 • Online kupnja ili web trgovina – ostvarivanje kupnje proizvoda putem www.bozicni-poklon.com
 • Proizvodi – svi proizvodi koji su istaknuti na www.bozicni-poklon.com, a koje je moguće kupiti putem web trgovine.

NAČIN PLAĆANJA

Plaćanje na internetskoj stranici www.bozicni-poklon.cin vrši se u kunama. Cijene su maloprodajne, izražene u kunama i u njima je sadržan pripadajući PDV. Cijena svakog proizvoda određena je za svaki proizvod pojedinačno. Proces upisivanja cijene na stanicu visoko je kontrolirani proces no unos cijene zahtjeva ljudski faktor te podrazumijeva mogućnost nastanka greške. Sve navedene cijene vrijede za kupovinu online, neovisno o eventualnoj cijeni za isti proizvod  u trgovini.

Prodavatelj je ovlašten mijenjati cijene bez prethodne obavijesti kao što je ovlašten bez prethodne obavijesti mijenjati cijene isključivo za web shop. Također, Prodavatelj je ovlašten bez prethodne obavijesti u svakom trenutku odredit popust, dnevne ili tjedne akcije, akcije za pojedini proizvod, grupu proizvoda i/ili za sve proizvode. Navedene pogodnosti mogu bili isključive za web kupovinu što će kupcu biti naznačeno prije same kupovine.

Neovisno od prethodne točke Ovih Općih uvjeta, sva naručena roba biti će isporučena po cijenama koje su vrijedile pri izradi ponude.

Web trgovina – sklapanje i raskid ugovora o prodaji

Predmet i komercijalna svrha Ugovora je kupovina odabranog proizvoda ili usluge putem www.bozicni-poklon.com web trgovine uz plaćanje odgovarajuće naknade odnosno cijene tog proizvoda ili usluge. Ugovor se zaključuje sredstvima daljinske komunikacije (Ugovor sklopljen na daljinu) i to putem: internet narudžbe-web trgovine, tiskanih promidžbenih poruka s narudžbenicom, telefona s ljudskim posredovanjem.

Kupac je ovlašten izabrati mogućnost da ga Prodavatelj informira o novim proizvodima, proizvodima na akciji i sl. (newsletter).

Proizvodi koje je moguće kupiti oglašeni su na www.bozicni-poklon.com, a uz svaki proizvod navedeni su podaci o specifikaciji proizvoda, cijeni. Cijena i uvjeti dostave navedeni su pod “Načini dostave”.

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u “Košaricu” klikom na link “Košarica” .Ukoliko Kupac izvrši kupnju proizvoda koji je, u međuvremenu, prodan Prodavatelj će kontaktirati kupca radi dogovora o daljnjem postupanju (povrat uplaćenog iznosa, kupnja drugog proizvoda ili isporuka proizvoda iste vrste kada ga Prodavatelj pribavi od svojih dobavljača). Prodavatelj, osim netom navedene obveze, ne odgovara Kupcu u opisanom slučaju po bilo kojoj osnovi.

U “košarici” se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda i cijenom dostave te ukupnom cijenom (uključen PDV). Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link “Kupi”, a sustav ga dalje automatski vodi do stranice “Narudžbe” na kojoj je potrebno dati podatke o adresi dostave, podatke za dostavu računa i odabir načina plaćanja (virmansko plaćanje ili plaćanje pouzećem). Detalji računa se mogu promijeniti ovisno o tome primali račun fizička ili pravna osoba. Ako račun prima pravna osoba potrebno je da Kupac unese sve tražene podatke.

Po izvršenju naprijed navedenih koraka web trgovine i odabirom “Kupi” na stanici “Narudžba” sustav automatski vodi Kupca na stranicu “Potvrdi narudžbe”, a na kojoj se nalaze podaci o broju narudžbe, plaćanju kao i obavijesti o slanju potvrdnog maila koj sadrži ponudu prodaje odabranih proizvoda te obavijest o e-mail adresi putem kojeg Kupac može dobiti sve potrebne informacije.

Naručene proizvode možete platiti na sljedeći način:

 • putem virmana i opće uplatnice ili mobilnog/internet bankarstva
 • pouzećem u gotovini prilikom preuzimanja proizvoda kod dostavljača.

Prodavatelj je ovlašten privremeno ili trajno potpuno onemogućiti određene načine plaćanja. Za narudžbe veće od 400 kn jedini mogući način plaćanja je putem virmana i opće uplatnice ili mobilnog/internet bankarstva, tj. nije moguće platiti pouzećem.

 1. Plaćanje putem virman ili opće uplatnice

Ukoliko ste odabrali plaćanje virmanom ili općom uplatnicom na Vašu e-mail adresu biti će dostavljena potvrda Vaše narudžbe. Djelatnici www.bozicni-poklon.com Internet trgovine kontaktirati će Vas po potrebi.

Ukoliko se plaćanje proizvoda vrši putem opće uplatnice ili virma Korisnik na uplatnici mora ispuniti sljedeće podatke:

Uplata na IBAN Adviser group d.o.o.: HR_________________________

Poziv na broj: ___ – broj ponude

Primatelj:

Adviser group d.o.o.

Dankovečka 48, 10 000 Zagreb

OIB: 14659862131

Po zaprimljenoj uplati poslat ćemo Vam naručene proizvode. Naručeni proizvodi se dostavljaju Kupcu u skladu s uvjetima dostave.

Pouzećem u gotovini prilikom preuzimanja proizvoda kod dostavljača/dostavne službe

Plaćanje pouzećem omogućuje Vam da narudžbe podmirite prilikom same dostave na navedenu adresu odnosno tek kada proizvod vidite pred sobom. Plaćanje pouzećem vrši se isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke. U slučaju da ste kao način plaćanja odabrali pouzeće, naši djelatnici mogu vas kontaktirati prije slanja proizvoda radi provjere narudžbe. Ukoliko vas naši djelatnici ne uspiju kontaktirati vaša narudžba će biti poništena kako bi se izbjegli nepotrebni troškovi slanja pošiljke.

Izjava o privatnosti

Obvezujemo se pružati zaštitu osobnim podacima Kupaca, na način da prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza. Informiramo Kupce o načinu korištenjja pirkuupljnih podataka, redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi podaci o korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici i poslovni poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

DOSTAVA

Dostavu vrši Prodavatelj (putem svojih djelatnika) ili angažiranjem renomirane dostavne (kurirske) službe prema vlastitom izboru.

Dostava se vrši putem prijevozničkih tvrtki koje obavljaju usluge transporta.

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti.

Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

U slučajevima kada je Kupcu isporučen proizvod različit od onog kojeg je kupio, isti ima pravo na isporuku naručenog proizvoda, a ukoliko to nije moguće Kupac ima pravo na povrat novca u iznosu plaćene cijene proizvoda, cijene dostave i naknadu troškova povrata proizvoda te je dužan vratiti krivo dostavljen proizvod.

U slučaju da kupljeni proizvod Prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti u navedenom roku o tome će obavijestiti Kupca radi dogovora o novom roku isporuke. U ovom slučaju Kupac ima pravo i na raskid Ugovora.

Prilikom dostave, uz kupljeni proizvod Kupac dobiva sve isprave koje prate proizvod (korisnički priručnik, jamstveni list), račun te potvrdu o primitku pošiljke koju je obvezan potpisati. Potpisom na potvrdi o primitku pošiljke smatra se da je proizvod preuzet bez vanjskih vidljivih oštećenja.

Roba je osigurana od gubitka u dostavi. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

cijene dostave istaknute su na www.bozicni-poklon.com i u njima je sadržan pripadajući PDV.

STATUS NARUDŽBE

Prilikom obrade pošiljke Kupac dobiva obavijest na mail o statusu njegove pošiljke.

Povrat

Prije samog sklapanja Ugovora, Korisnik ima mogućnost pregledati Uvjete korištenja www.bozicni-pokloni.com koji su navedeni na stranici (obavijest iz članka 57. stavak 1. Zakona o zaštiti potrošača, NN 41/2014) te obavijest o pravu korisnika na jednostrani raskid Ugovora s obrascem za jednostrani raskid Ugovora iz članka 61. stavak 1. i 2. Zakona o zaštiti potrošača.

Sukladno članku 77 stavak 1. Zakona o zaštiti potrošača Korisnik može jednostrano raskinuti Ugovor u roku od 14 (slovima: četrnaest) dana od predaje robe u posjed Kupcu bez navođenja razloga.

Sukladno članku 77. stavak 5. Zakona o zaštiti potrošača, Korisnik je odgovoran za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.

Vraćeni proizvod mora biti u orginalnom pakiranju i sa deklaracijom te pripadajućim sadržajem i računom, uputama za korištenje i jamstvenim listom. Adviser group d.o.o. utvrđuje uvjete povrata – postotke umanjenja iznosa povrata Kupcu uslijed umanjenja vrijednosti proizvoda.

Potrošač snosi trošak povrata robe.

Pravo na povrat

Nedostaci za koje prodavatelj ne odgovara:

Prodavatelj ne odgovara za nedostatke, ako su u trenutku sklapanja ugovora bili poznati Kupcu ili u nisu mogli ostati nepoznati.

Smatra se da nisu mogli ostati nepoznati kupcu oni nedostaci koje bi brižljiva osoba s prosječnim znanje i iskustvom osobe istog zanimanja i struke kao kupac mogla lako opaziti pri uobičajenom pregledu stvari.

Odredba stavka 2. ovoga članka ne primjenjuje se na ugovore koje fizička osoba kao kupac sklapa izvan svoje gospodarske ili profesionalne djelatnosti s fizičkom ili pravnom osobom koja kao prodavatelj djeluje u okviru svoje gospodarske ili profesionalne djelatnosti (potrošački ugovor).

Prodavatelj odgovara i za nedostatke koje je Kupac mogao lako opaziti, ako je izjavio da stvar nema nikakve nedostatke ili da stvar ima određena svojstva ili odlike.

Pregled stvari i vidljivi nedostaci:

Kupac je dužan primljenu stvar na uobičajeni način pregledati ili dati na pregled, čim je to prema redovitom tijeku stvari moguće i o vidljivim nedostacima obavijestiti prodavatelja u roku od osam dana, a kod trgovačkog ugovora bez odgađanja, inače gubi pravo koje u po toj osnovi pripada.

Kad je pregled izvršen u nazočnosti obiju strana, Kupac je dužan svoje primjedbe zbog vidljivih nedostataka priopćiti Prodavatelju odmah, inače gubi pravo koje mu po toj osnovi pripada.

Ako je Kupac otpremio stvar dalje bez pretovara, a Prodavatelju je pri sklapanju ugovora bila poznata ili morala biti poznata mogućnost takve daljnje otpreme, pregled stvari može biti odgođen do njezina prispijeća u novo odredišno mjesto, i u tom slučaju Kupac je dužan Prodavatelja obavijestiti o nedostacima čim je po redovitom tijeku stvari mogao za njih doznati od svojih klijenata.

Kod potrošačkih ugovora potrošač kao Kupac nije obvezan pregledati stvar niti je dati na pregled, ali je obvezan obavijestiti Prodavatelja o postojanju vidljivih nedostataka u rokuu od dva mjeseca od dana kad je otkrio nedostatak.

Skriveni nedostaci:

Kad se nakon primitka stvari od strane kupca pokaže da stvar ima neki nedostatak koji se nije mogao otkriti uobičajenim pregledom prilikom preuzimanja stvari, kupac je dužan, pod prijetnjom gubitka prava, o tom nedostatku obavijestiti prodavatelja u roku od dva mjeseca računajući od dana kad je nedostatak otkrio, a kod trgovačkog ugovora bez odgađanja.

Prodavatelj ne odgovara za nedostatke koji se pokažu pošto proteknu dvije godine od predaje stvari, a kod trgovačkog ugovora šest mjeseci.

Kod prodaje rabljenih stvari ugovorne strane mogu ugovoriti rok od jedne godine, a kod trgovačkih ugovora i kraći.

Ugovorom se mogu produljiti rokovi iz stavka 2. i 3. ovoga članka

JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA

Da bi Korisnik mogao ostvariti pravo na jednostrani raskid Ugovora mora obavijestiti Adviser group d.o.o. o svojoj odluci o jednostrano raskidu Ugovora prije isteka roka.

Izjavu je potrebno poslati pošto na Adviser group d.o.o., Dankovečka 48, 10 000 Zagreb, Hrvatska ili elektroničkom poštom na info@adviser-group.com.

 U Izjavi je potrebno navesti: broj računa, datum računa, ime i prezime, adresu, broj telefona, telefaksa ili adresu elektroničke pošte.

Ako Korisnik jednostrano raskine Ugovor, izvršiš će mu se povrat novca koji je od njega primljen, uključujući troškove isporuke, bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada Adviser group d.o.o. zaprimi Korisnikovu odluku o ednostranom raskidu Ugovora, osim ukoliko je Korisnik odabrao drugu vrstu isporke, a koja nije najjeftinija standardna isporuka koje je ponuđena.

Povrat novca biti će izvršen na isti način na koj je Korisnik izvršio uplatu. U slučaju da Korisnik pristaje na drugi način povrata plaćenog iznosa, ne snosi nikakve troškove u odnosu na povrat. Povrat novca Adviser group d.o.o. može izvršiti tek nakon što mu roba bude vraćena ili nakon što mu bude dostavljen dokaz da je roba poslana nazad.

Korisnik je dužan robu predati li je poslati na adresu Adviser group d.o.o., Dankovečka 48, 10 000 Zagreb, Hrvatska bez nepotrebnog odgađanja, a u svakom slučaju najkasnije u roku od četrnaest dana od dana kada je uputio svoju odluku o jednostranom raskidu Ugovora.

Izravne troškove povrata robe Korisnik mora nositi sam. Korisnik se moli da nas prije raskida Ugovora kontaktira na broj telefona +385 91 761 2710 nili na info@adviser-group.hr kako bi mu bio objašnjen postupak vraćanja robe.

REKLAMACIJE

Ukoliko prilikom prve uporabe ustanovite da je proizvod kojeg ste dobili neispravan ili da niste njime zadovoljni, molim Vas da nas kontaktirate i slijedite navedene korake.

Ukoliko ustanovite da je proizvod oštećen molim Vas da u roku 1-2 dana od primitka pošiljke pošaljete reklamaciju, u protivnom Vaša reklamacije neće biti uvažena.

Pošaljite nam informacije s brojem narudžbe i/ili brojem računa te opisom reklamacije e-mailom na info@adviser-group.hr.

Poslati ćemo Vam potvrdu primitka reklamacije te temeljem Vašeg opisa informaciju može li se proizvod zamijeniti za novi, može li se za proizvod dobit povrat novca ili je proizvod potrebno poslati u ovlašteni servis.

U slučajevima kada se proizvod može zamijeniti za novi i kad se za proizvod može vratiti novac, na Vašu adresu šaljemo dostavnu službu koja prikuplja reklamirani proizvod te nam ga vraća.

Kada preuzmemo proizvod šaljemo Vam obavijest o povratu novca ili slanje zamjenskog proizvoda. Povrat novca ili zamjena za novi proizvod biti će odrađena unutar 2-3 dana, a najkasnije nakon 15 dana. U suprotnom nas kontaktirajte na +385 91 761 2710 ili e-mailom na info@adviser-group.com.

Ukoliko je pošiljka oštećena u transportu takva su oštećenja vidljiva pri preuzimanju pošiljke te Vas u tom slučaju molimo da pošiljku ne preuzimate. Molimo Vas da nas kontaktirate kako bismo u što kraćem roku provjerili stanje pošiljke i poslali novu.

Vjerujemo da ćemo na obostrano zadovoljstvo riještiti Vašu reklamaciju.

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

Prodavatelj prikuplja osobne podatke Kupaca samo u mjeri koji su nužni za ispunjenje svoje obveze te ih može koristiti za informiranje o novim i akcijskim proizvodima te dostavu promotivnih materijala, newslettera, unaprjeđenja odnosa sa Kupcima i radi provjere drugih podataka neophodnih za online kupovinu.

Prodavatelj se obvezuje štiti osobne podatke Kupaca u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka te se obvezuje da osobne podatke neće ni na koji način ustupiti trećim osobama bez pristanka Kupca (osim podataka koji su nužni poslovnim partnerima za izvršavanje dostave kupljenog proizvoda). Od ovog se izuzimaju slučajevi u kojima je Prodavatelj po valjanom nalogu ovlaštenih državnih tijela, u skladu sa zakonom, dužan dostaviti ili dopustiti uvid u osobne podatke Kupaca. Osobni podaci korisnika također se mogu skupljati prilikom korištenja lice chat opcije za podršku korisnicima. S navedenim prikupljenim osobnim podacima postupa se jednako kao i sa svim ostalim prikupljenim osobnim podacima, te ste sami odgovorni za podatke koje pružate. U slučaju zloupotrebe live chat opcije s našim djelatnicima ili iz drugog razloga radi zaštite psihičkog, fizičkog i mentalnog zdravlja naših djelatnika Adviser group d.o.o u svakom trenutku zadržava pravo da vam ukine mogućnost korištenja lice chat opcije iz iznad navedenih razloga, te da trajno suspendira uslugu. Adviser group d.o.o također ukoliko ima mogućnosti i razloge može zloupotrebu live chat opcije prijaviti i nadležnim službama.

Kupac ima pravo zatražiti nadopunu, ispravak ili izmjenu netočnih osobnih podataka ili zatražiti trajno brisanje osobnih podataka. Adviser group d.o.o će udovoljiti zahtjevu kupca ukoliko je to u njegovoj mogućnosti. U slučaju odbijanja Adviser group d.o.o će kupcu pisano obrazložiti zašto ne može udovoljiti njegovom zahtjevu u roku od 30 dana.

POLITIKA KOLAČIĆA

Kako bi stranice www.bozicni-pokloni.com ispranvo radile moraju na računalo Korisnika spremiti malu količinu informacija (Cookies). Prema regulacijama EU, Adviser group d.o.o. prijje spremanja Cookiea mora zatražiti pristanak Korisnika. Korištenjem web stranice www.bozicni-poklon.com internet trgovina Korisnik pristaje na upotrebu Cookiea.

Korisnik isključivanjem kolačića odlučuje hoće li dopustiti pohranjivanje kolačića na svom računalu. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati  u web preglednik koji Korisnik koristi za pregledavanje web stranica. Ukoliko korisnik onemoguući kolačić postoji mogućnost da stranica neće moći koristiti neke od funkcionalnosti koje daje www.bozicni-poklon.com.

POHVALE I PRIGOVORI

U skladu s člankom 10., Zakona o zaštiti potrošača u slučaju da ste iz bilo kojeg razloga nezadovoljni možete uputiti pisani prigovor bozicni-pokloni.com internetskoj trgovini.

Adviser group d.o.o. Vam omogućuje podnošenje pisanog prigovora putem pošte, telefona +385 91 761 2710 ili putem maila info@adviser-group.com.

Radi što bržeg utvrđivanja konkretne narudžbe na koju imate prigovor u prigovoru navedite broj narudžbe, broj računa ili svoje ime i prezime.

Bozicni-poklon.com će Vam potvrditi primitak prigovora pisanim putem bez odgađanja, a odgovor će Vam stići u roku od 15 dana od dana zaprimljenog prigovora.

Za sve informacije, pohvale, primjedbe, reklamacije kao i svake druge obavijesti Kupci se mogu obratiti Prodavatelju na adresu:

Adviser group d.o.o.

Dankovečka 48, 10 000 Zagreb

info@adviser-group.com

OIB: 14659862131

Platforma za online rješavanje sporova

Posebno regulativom EU od 15.02.2016. diljem cijele EU sporove vezane uz online kupnje biti će moguće riješiti putem ODR platforme. Platforma za rješavanje sporova dostupna je na internetskoj stranici http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

To znači da ukoliko naiđete na problem tijekom online kupnje unutar EU odnosno sporovi koji se odnose na internetsko naručivanje naprije pokušate riješiti bez uključivanja sudova.

Ovaj link potrošači mogu koristiti za prekogranične potrošačke sporove. Za potrošačke sporove u odnosu na trgovce iz RH ta mogućnost ne postoji dok procedura ne bude podržana potrebnom zakonskom regulativom od strane ovlaštenih tijela RH.

OSTALE ODREDBE

 1. Prodavatelj daje pravo Kupcima koristiti sve usluge na www.bozicni-poklon.com samo za osobne potrebe, u nekomercijalne svrhe. Promjena sadržaja na www.bozicni-poklon.com u bilo kojem njegovom obliku, zabranjena je kao i kopiranje, javno izvođenje i sl. Uporaba sadržaja www.bozicni-poklon.com na drugim web stranicama je zabranjena.
 2. Prodavatelj zadržava pravo dati prava za objavljivanje bilo kojeg materijala, dijelova www.bozicni-poklon.com trećoj osobi samo u slučaju sklopljenog ugovora koji uređuje prava i obveze Prodavatelja i trećeg koji objavljuje informaciju.
 3. Pri kupnji bilo kojeg proizvoda koji je predmet autorskih prava ili prava intelektualnog vlasništva, Prodavatelj ne daje nikakva dodatna prava korištenja i objavljivanja osim izrijekom dano pravo ili dozvola od proizvođača/distributera proizvoda.
 4. Kada www.bozicni-poklon.com odgovarajućim linkovima pruža mogućnost posjeta drugih web stranica drugih osoba, iste nisu u vlasništvu Prodavatelja i ovi Opći uvjeti u slučaju korištenja predmetnih web stranica ne primjenjuju se  odnos na Prodavatelja i Kupca. Prodavatelj te web stranice ne kontrolira i ne preuzima nikakvu odgovornost za bilo koju od njih ili njihov sadržaj. Posjet tim stranicama u cijelosti je na vlastiti rizik Kupca i Prodavatelj ne snosi nikakv odgovornost.
 5. Iako Prodavatelj ulaže izraziti napor kako bi sve objavljenejje informacie o proizvodu bile točne, moguće je da informacije o određenom proizvod nisu ažurirane ili točne.  to slučaju će Prodavatelj obavijestiti Kupca koji je podnio narudžbu nakon čega Kupac ima pravo ostati kod svoje narudžbe ili je izmijeniti. Fotografije uz proizvode samo su ilustrativne prirode i ne moraju odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.
 6. Prodavatelj zadržava pravo na objavljivanje sadržaja na engleskom jeziku u slučajevima kada:
 7. se radi o nazivu proizvoda, dijelova istih ili funkcija na engleskom jeziku;
 8. se radi o izrazima na engleskom jeziku koji su općeprihvaćeni u hrvatskom jeziku odnosno da se radi o zajedničkoj terminologiji;
 9.  postoji rizik da se značajne informacije ne mogu dovoljno precizno prevesti na hrvatski jezik, a da se ne izgubi njihovo značenje i smisao.
×
×

Košarica